Sertésvelő

Sertésvelő

Leírás

A sertésvelő a belsőségek közé tartozik, amely a sertés csöves csontjaiban található. Legnagyobb mennyiségben a combcsontban található velő. A rendkívül zsíros belsőséget a csont megfőzése után érdemes kiszedni belőle, majd frissen, kenyéren, pirítóson elfogyasztani.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, de csak rövid ideig, mert rendkívül romlékony.

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!