Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A savó valójában nem más, mint a sajtkészítés során keletkező melléktermék, a tejnek azon részei, amelyeket nem vesz fel a sajt. A savóban vizet, tejcukrot, fehérjét, ásványi anyagokat, illetve zsírt találhatunk. Felhasználható vaj, orda, tejcukor készítéséhez. A savó kiváló szomjoltó és fogyasztása rendkívül egészséges, jótékony hatással van a májra, az epére, illetve a bélműködésre, ezen kívül csökkenti a magas vérnyomást és fogyasztása elősegíti a testsúlycsökkenést is. Diétázók számára speciális ún. savókúra is létezik. Használhatjuk többek között kenyér vagy pizzatészta, illetve édes sütemények készítéséhez is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Savó alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!