Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A salsa mártás-, vagy szószféle. Ezt kínálják a tortilla chips mellé mártogatni, de töltelékként is használják a különféle ételekhez. Rengeteg ízben készítik, alapja általában nagyon kicsi darabkákra aprított zöldség (tomatillo vagyis mexikói földi cseresznye, paradicsom vagy avokádó) ezt a keveréket ízesítik hagymával, fokhagymával, sóval, borssal és más fűszerekkel. Kedvelt alkotóeleme a lime (zöldcitrom), mely pikánssá teszi az ízeket. Legelterjedtebb változata a paradicsomos, hagymás salsa, melyet apróra vágott korianderrel fűszereznek.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben egy-két napig eláll, de frissen a legfinomabb.

Paradicsomos salsa alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!