Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A szarvasmarha (tehén, üsző, bika, bikaborjú, ökör, tinó) az őstuloktól származó párosujjú patás állat. A gépiesítés előtt a szarvasmarhának fontos igavonó szerepe volt, mára azonban szinte kizárólag húsáért és tejéért tartják. A marhahús vörös hús, nagy mennyiségben tartalmaz vasat.
A felsál a marhacomb felső része. A szó német mintára keletkezett összetett szó (vö. Oberschale). A felsálnak általában két részét különböztetjük meg, a gömbölyű felsálat, vagy más néven diót, és a fekete pecsenye alatti hosszú felsálat. Alkalmas sültek készítésére, főzésre, tölteni, vagy darált húsnak. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, mélyhűtőben.

Marhafelsál alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!