Marhacsont
![Marhacsont](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/ingredients/Wr/re/CVe8r83JpGXO9Dahdc2FC9OCw9T9zlMtKh6AWfLc.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=36b6a4b633fb8ae3af1dd804df1e8ba8)
A szarvasmarha (tehén, üsző, bika, bikaborjú, ökör, tinó) az őstuloktól származó párosujjú patás állat. A gépiesítés előtt a szarvasmarhának fontos igavonó szerepe volt, mára azonban szinte kizárólag húsáért és tejéért tartják. A marhahús vörös hús, nagy mennyiségben tartalmaz vasat. A marha és a borjú hosszú csontjaiban található zsírszövetet csontvelőnek nevezzük. Magas zsírtartalmú, rendkívül ízletes étel. Általában a csontokban megfőzik, azokból kirázva, pirítósra kenve sóval, borssal, pirospaprikával, hagymával fogyasztják. A csontvelőből kevés féle étel készül, mivel igen kis mennyiségben nyerhető ki a csontokból, de pl. a bordói mártás nélkülözhetetlen alapanyaga és a húslevesekbe is gyakran főzünk velőscsontot.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Ma sem hagyjuk, hogy a hőség győzzön! Színes zöldségkrémleves, fügétől édeskés és illatos csirkecomb és citrusosan hűtő dinnyesorbet segítségével vesszük fel a kesztyűt!
NosaltyA párizsi olimpia hivatalos dalát Gwen Stefani és Anderson .Paak énekli, derült ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság YouTube-oldalán közzétett videóból. A videó rövidsége ellenére a Coca Cola megszámlálhatatlanul sokszor tűnik fel a képernyőn.
NosaltyKaraj kolbásszal töltve, vele sült krumplival, töltött csirke, tejszínes hús, bakonyi vagy lecsós szelet, csirkefasírt? Ezekre a magyaros húsételekre még a nagyi sem mondana nemet!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.