Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Tojásfehérjéből és cukorból készített változatos formavilágú desszert. Főként karácsony környéke a „szezonja”, a lakás vagy a karácsonyfa díszítésére is szokták használni. Ha a cukros tojásfehérjéhez pár csepp ecetet vagy citromlevet adunk, könnyebb és keményebb habot kapunk. A habcsókot színezhetjük ételfestékkel, ízesíthetjük kókusszal, dióval, levendulával, a habzsákkal pedig sokféle formát süthetünk belőle.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Habcsók alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!