Habcsók

Tojásfehérjéből és cukorból készített változatos formavilágú desszert. Főként karácsony környéke a „szezonja”, a lakás vagy a karácsonyfa díszítésére is szokták használni. Ha a cukros tojásfehérjéhez pár csepp ecetet vagy citromlevet adunk, könnyebb és keményebb habot kapunk. A habcsókot színezhetjük ételfestékkel, ízesíthetjük kókusszal, dióval, levendulával, a habzsákkal pedig sokféle formát süthetünk belőle.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
4 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
91 g
víztartalom
0 g
Nátrium
100 mg
fehérje
4 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
100 mg
szénhidrát
cukor
91 g
vitaminok
Sokak szerint szentségtörés tejfölös tésztát készíteni. Nos, akik ezt állítják, vélhetőleg nem kóstolták a következő 9 tészta bármelyikét!
NosaltyNyáron érdemes egy kis gyümölccsel is felturbózni a süteményeinket. Ezúttal a muffinokat tettük különlegesebbé velük.
NosaltyEgy könnyen elkészíthető, de nagyon laktató összeállítással készültünk mára. Bár a resztelt máj nem a gyerekek kedvence, ez a recept még nekik is meghozza a kedvet ahhoz, hogy kipróbálják a főételt!
NosaltyAz Adele-ről készült legújabb fotósorozat ismét magáért beszél, főleg az, amelyiken farmerben szerepel a legalább 44 kilót fogyott énekesnő.
A Harvard Egyetem kutatója szerint az agy helyes működésének érdekében B-vitaminra lenne szüksége az emberi szervezetnek, melyből többféle is létezik.
Egy jó tartalmas levest télen-nyáron jó falatozni. Jöjjenek most azok a változatok, melyeket egy kis tejföl tesz teljessé.