r
Nosalty Logó

Cukkinis csirke villámgyorsan

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
DiaNatura
Cukkinis csirke villámgyorsan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A jénai kikenéséhez

Összesen 422 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A jénai kikenéséhez

Összesen 1685 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A jénai kikenéséhez

Összesen 157 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1252.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    506 mg
  • Nátrium
    323 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    190.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    215 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    626 micro
Összesen 422 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    167.7 g

Zsír

  • Összesen
    103.9 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    980 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5010.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    1283 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    2023 mg
  • Nátrium
    1293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    762.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    876 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    120 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    764 mg
  • Retinol - A vitamin:
    859 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    202 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2506 micro
Összesen 1685 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 157 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A jénai kikenéséhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemelleket félbevágjuk, sózzuk, és megszórjuk fokhagymagranulátummal.
  2. A tojásokat kicsit felverjük.
  3. A sajtot nagylyukú reszelőn lereszeljük.
  4. A jénait kicsi olajjal kikenjük.
  5. A csirkemell darabokat tojásba forgatjuk, majd a sajtban egyszer megforgatjuk, és szép sorban lefektetjük a jénaiba, megszórjuk szerecsendióval
  6. A maradék tojást kikeverjük a tejszínnel, és a húsra öntjük.
  7. A cukkinit felkarikázzuk, sózzuk, és sorban lerakjuk a tejszínnel leöntött hús tetejére.
  8. Sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 549
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 137
  • Össznézettség: 124163
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
DiaNatura 132 recept

Volt egy bő félórám, hogy csináljak egy gyors ebédet és eszembe jutott ez a jó kis recept. Tényleg nagyon gyorsan el lehet készíteni, ráadásul a zöldség variálható benne. Cukkini helyett megszórhatjuk mirelt zöldborsóval, illik hozzá a karfiol, a brokkoli, de zöldségek nélkül is nagyon-nagyon...-nagyon finom!!!

Hozzávalók

A húshoz

A jénai kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek