Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazdagon zöldségelt csirkehúsleves Manci konyhájából

Gazdagon zöldségelt csirkehúsleves Manci konyhájából
Gazdagon zöldségelt csirkehúsleves Manci konyhájából
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik legolcsóbb és legfinomabb húsleves.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Mindenkinek ajánlom, aki olcsó és igen finom levest szeretne enni......

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk a csirkét, és beletesszük egy 5 literes edénybe, majd beletesszük a megtisztított zöldségeket és minden hozzávalót egyben.
  2. Kb. 4 liter vízzel felöntjük, sózzuk, borsózzuk, és közepes lángon kb. 60 percig főzzük.
  3. A levesből a hagymát, fokhagymát főzés után kidobjuk. (Tálaláskor én egy db csilit is teszek a tányérba, mert csípősen szeretem.)
  4. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 596
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Manci Szabó

Mióta szakács: 2014.11.22.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: kukta
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Csirkefarhátból jól bezöldségelt húsleves Manci konyhájából, húsleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

266
csirkefarhát 50 dkg
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 3 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
karalábé 1 kis db
káposztalevél 1 közepes db
zeller 1 kis db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 4 l
leveskocka 2 db
eperlevél tészta 50 g