Kuszkusz

A kuszkusz egy remek alapanyag, melyet leginkább alternatív, gyorsan elkészíthető köretként használunk. Semleges ízének köszönhetően kedvünk szerint variálhatjuk, sós és édes ételek is készíthetők belőle. A régen kézzel gyúrt specialitást szerencsére ma már a boltban is megvásárolhatjuk, így nem kell hosszú órákat bajlódnunk az elkészítésével. 

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...