Top 15 karfiolrecept másképpen

Felejtsük el a rántott és a rakott karfiolt egy időre, evezzünk karakteresebb vizekre ezzel az egészséges zöldséggel!

Sok ismerősöm nem szereti a karfiolt, van, aki már az illatától is kiszalad a konyhából. Pedig szerintem nagyon klassz zöldség, alacsony energia-, magas élelmirost- és káliumtartalommal, ami ráadásul gyakorlatilag bárhol beszerezhető.

Ha még nem adtuk fel teljesen vagy családtagjainkkal szeretnénk megkedveltetni a karfiolt, de ők határozottan elzárkóznak a rakott-/rántott-/csőben sült változatoktól, bolondítsuk meg karfiolételeinket egy kis extra fűszerezéssel, konyhatechnológiával. Szerintem érdemes próbálkozni, ehhez adunk most 15 tippet az alábbi receptgyűjteménnyel.

Olvasd el!

A pajzsmirigy túlműködése

 1. 1.

  Karfiol indiai fűszerekkel

 2. 2.

  Egészséges karfiol korongok

 3. 3.

  Joghurtos curry-s karfiol

 4. 4.

  Spenótos karfiol

 5. 5.

  Karfiolrizs

 6. 6.

  Fűszeres sült karfiol

 7. 7.

  Kétszersült karfiol krokett

 8. 8.

  Sütőben sült fűszeres karfiol

 9. 9.

  Paleo karfiol pizza

 10. 10.

  Karfiol stangli

 11. 11.

  Karfiol húsos takaró alatt

 12. 12.

  Vega korma hamis karfiol piláffal

 13. 13.

  Mustáros karfiolsaláta

 14. 14.

  Sárga karfiol

 15. 15.

  Grillezett sajtos karfiolkenyér

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.