A nagy csőben sült toplista 17 kiváló recepttel

Csőben sült lehet szinte bármilyen zöldség-, hús- és halétel - mi nagyon szeretjük őket, hiszen csak össze kell raknunk, és mehet a sütőbe, ahol szépen megbarnítjuk!

A csőben sült ételek nagy előnye, hogy a tetejükre öntött mártás védi őket a kiszáradástól - addig sütjük őket sütőben, amíg a tetejük aranybarnára nem lesz. Ez a réteg általában besamelszósz, de mindenképpen ajánlott valami finom, zsírosabb vajas/tejszínes mártás hozzá.

Nézzétek 17 tippünket!

  1. 1.

    Csirkés karfiolsült

  2. 2.

    Csőben sült padlizsán cukkinival

  3. 3.

    Tepsis karfiol habos besamelmártással

  4. 4.

    Húsos lencse csőben sütve

  5. 5.

    Csőben sült spenótos burgonya

  6. 6.

    Sült csirkés-krumplis egytálétel

  7. 7.

    Fetás cukkini

  8. 8.

    Sajtos burgonya gombával

  9. 9.

    Csőben sült csirkés brokkoli

  10. 10.

    Mustáros sertésragu hagymás püré alatt

  11. 11.

    Csőben sült krumpli zellerrel és fetás öntettel

  12. 12.

    Csőben sült zöldbab juhtúróval és kolbásszal

  13. 13.

    Sonkás-paradicsomos nokedli

  14. 14.

    Orosz gomba Julienne

  15. 15.

    Töltött karfiol csőben sütve

  16. 16.

    Csőben sült brokkolis csirke kölessel

  17. 17.

    Csőben sült resztelt krumpli brokkolival

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek