Heti Menü – Csodásan ötletes, laktató vegán receptek várnak

Kizárólag növényi alapanyagokból állítunk össze pompás menütervet egy egész hétre, hogy nektek csak elkészítenetek kelljen őket! Színes receptek, intenzív és izgalmas ízek csábítanak el.

Egyre több helyről halljuk, hogy a jövő a húsmentes és a tovább állati eredetű alapanyagokat kerülő táplálkozásé, így az sem véletlen, hogy folyamatosan nő a vegán étrendet követők száma. Mostani menünkben minden napra ajánlunk nektek három hívogató, garantáltan ízletes fogást, legyen szó előételről, levesről vagy főételről, a hibátlan desszertekről nem is beszélve. Így bátran belevághattok ti is a kísérletezésbe! Tudjátok, a puding próbája az evés!

A Dr. Oetker vegán tejföl- és tejszínalternatívája segít új szintre emelni az ételeidet. Krémesen lágy ízt adnak a fogásokhoz a Creme VEGA tejföl, és a Cuisine VEGA főzőkrémek!

Heti Menü – Nem késő belevágni a Veganuárba, csodás receptek várnak

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek