Heti Menü – Csodásan ötletes, laktató vegán receptek várnak

Kizárólag növényi alapanyagokból állítunk össze pompás menütervet egy egész hétre, hogy nektek csak elkészítenetek kelljen őket! Színes receptek, intenzív és izgalmas ízek csábítanak el.

Egyre több helyről halljuk, hogy a jövő a húsmentes és a tovább állati eredetű alapanyagokat kerülő táplálkozásé, így az sem véletlen, hogy folyamatosan nő a vegán étrendet követők száma. Mostani menünkben minden napra ajánlunk nektek három hívogató, garantáltan ízletes fogást, legyen szó előételről, levesről vagy főételről, a hibátlan desszertekről nem is beszélve. Így bátran belevághattok ti is a kísérletezésbe! Tudjátok, a puding próbája az evés!

A Dr. Oetker vegán tejföl- és tejszínalternatívája segít új szintre emelni az ételeidet. Krémesen lágy ízt adnak a fogásokhoz a Creme VEGA tejföl, és a Cuisine VEGA főzőkrémek!

Heti Menü – Nem késő belevágni a Veganuárba, csodás receptek várnak

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ételhoroszkóp – Melyik a te nyerő muffinod a héten?

Van-e a muffinnál egyszerűbb, mégis népszerűbb sütiféle? Évtizedek óta nem megy ki a divatból, és lehet kritizálni, meg lenézni, de a legtutibb gyors megoldás, ha azonnal kell valamilyen csini édesség. Melyik a te muffinpárod a csillagjegyed alapján? A heti ételhoroszkóp megmondja!

Nosalty

További cikkek