Heti Menü – 7 szépséges nap tavaszi-húsvéti zsongásban

Egész héten a húsvét bűvöletében nyüzsgünk: minden nap készítünk valamiféle finomságot, legyen az édes vagy sós, készülve a hétvégére, pénteken még böjtölünk, szombat-vasárnap pedig omlósra főtt sonkával, ötfonatú kaláccsal, különleges tojássalátával, ünnepi quiche-sel, parmezános sonkatekerccsel, répatortával várunk titeket! Kellemes húsvétot mindenkinek!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek