Heti Menü – Olcsóbb alapanyagok és őszies-nyárbúcsús receptek

Ezt a hetet a nyár és az ősz találkozási pontján töltjük, mert az időjárás lehetővé teszi, hogy kicsit még időzzünk a két szezon mezsgyéjén. Lesz itt szilvás pite, de tökös lecsó is, körtés cobbler, de paradicsomos húsgombóc is. Ja, és próbáltunk az aránylag olcsóbb alapanyagokra koncentrálni!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek