A hét szakácsa: Iluska

Ezen a héten is új főszakácsunk van. A NoSalty hét szakácsának rovatában ezúttal sokatok kedvencéről, Iluskárul tudhattok meg többet! Tartsatok velünk!

Mindig szerettem ételleírásokat, szakácskönyveket olvasgatni, most pedig már tudatosan igyekszem alkalmazni is az olvasottakat. A receptek megfogalmazásában törekszem az egyszerűségre. Kerülöm a ritka alapanyagok, fűszerek használatát, hogy a főzésben a kevésbé járatosak is könnyen feltalálják magukat a konyhában.Emlékszem, 14 éves voltam, mikor tudtam, hogy szüleim fáradtan térnek haza a kerti munkából, és káposztás sztrapacskával akartam őket meglepni. A sztrapacska nokedlinek sikeredett, és édes káposzta híján, fahéj ízesítést kapott (fura íze volt)... Apukám szerintem nem akarta mondani, milyen rossz, de megette az egészet...Ma már előkészítem az alapanyagokat, és a már kialakult tudásom szerint készítem az ételeket, süteményeket, hogy méltóképpen tálalhassam a családomnak.

A hét szakácsa: Ági78 >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hozzászólások (3)

Redy

Neked is gratulálok a Hét szakácsa címhez! Én nagyon kedvelem a receptjeidet, rengeteget készítettem már el bel?lük és sosem csalódom: kelt tészták, levesek, sütemények - KÖSZÖNJÜK a sok csodás receptet! Üdv Edit-Redy

Iluska

Nagyon örülök,hogy jónak tartod a recepteket.Boldog új évet neked,és sikeres sütést,f?zést 2013-ban is!! :-))

Torma

Iluska, bocs, hogy kés?n, de most vettem észre ezt a cikket. GRATULÁLOK az elismeréshez! Várom a többi jo receptedet, üdv, Torma :)

Iluska

Jajj,nagyon drága vagy,és szívb?l köszönöm.Örülök,hogy téged is azok közt tudhatlak,aki kedveli a beküldött receptjeimet!puszillak

Torma

:))

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?