A hét szakácsa: Iluska

Ezen a héten is új főszakácsunk van. A NoSalty hét szakácsának rovatában ezúttal sokatok kedvencéről, Iluskárul tudhattok meg többet! Tartsatok velünk!

Mindig szerettem ételleírásokat, szakácskönyveket olvasgatni, most pedig már tudatosan igyekszem alkalmazni is az olvasottakat. A receptek megfogalmazásában törekszem az egyszerűségre. Kerülöm a ritka alapanyagok, fűszerek használatát, hogy a főzésben a kevésbé járatosak is könnyen feltalálják magukat a konyhában.Emlékszem, 14 éves voltam, mikor tudtam, hogy szüleim fáradtan térnek haza a kerti munkából, és káposztás sztrapacskával akartam őket meglepni. A sztrapacska nokedlinek sikeredett, és édes káposzta híján, fahéj ízesítést kapott (fura íze volt)... Apukám szerintem nem akarta mondani, milyen rossz, de megette az egészet...Ma már előkészítem az alapanyagokat, és a már kialakult tudásom szerint készítem az ételeket, süteményeket, hogy méltóképpen tálalhassam a családomnak.

A hét szakácsa: Ági78 >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.