10 mélybordó, céklás étel, amivel inkább ne edd le magad

A cékla mindent is beszínez: a kezünket, a vágódeszkát, a lábast és a szánkat is. Még annak ellenére is szeretjük, hogy helyrehozhatatlan károkat okoz az ing- és terítőállományunkban. Szeretetünk jeleként főzzük meg az alábbi vörös ételek egyikét.

  1. 1.

    Marinált céklasaláta dióval, kecskesajttal, radicchioval

  2. 2.

    Sültcéklakrémleves kecskesajttal és dióval

  3. 3.

    Kelkáposzta-steak céklás bulgurral

  4. 4.

    Krémes céklás rizottó

  5. 5.

    Céklás-gesztenyés édesköménysaláta

  6. 6.

    Fekete bab céklakrémmel és buggyantott tojással

  7. 7.

    Céklás gnocchi

  8. 8.

    Cékla Wellington

  9. 9.

    Céklatócsni

  10. 10.

    Lengyel céklaleves gombás batyuval

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!