10 mélybordó, céklás étel, amivel inkább ne edd le magad

A cékla mindent is beszínez: a kezünket, a vágódeszkát, a lábast és a szánkat is. Még annak ellenére is szeretjük, hogy helyrehozhatatlan károkat okoz az ing- és terítőállományunkban. Szeretetünk jeleként főzzük meg az alábbi vörös ételek egyikét.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...