23 nagyon magyar disznóság - recepttel!

Végéhez ér a disznóvágás szezonja, sorakoznak a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. A tavaszi bezsongás előtt még ugorjunk le a henteshez vagy a pecsenyesütőhöz!

  1. 1.

    Sült kolbász

  2. 2.

    Toros káposzta

  3. 3.

    Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon

  4. 4.

    Mangalica töpörtyű - töpörtyű házilag 4.

  5. 5.

    Húsleves (Orja leves)

  6. 6.

    Toros pörkölt

  7. 7.

    Disznótoros káposztaleves

  8. 8.

    Böllér káposzta

  9. 9.

    Véres hurkával töltött szűzpecsenye burgonyarétessel

  10. 10.

    Zsályás borban sült kolbász almás savanyúkáposztával

  11. 11.

    Kőrösi csepleszes májas

  12. 12.

    Lecsós-hagymás vér nokedlivel

  13. 13.

    Citrusos rakott fejhús

  14. 14.

    Véres pite disznótorra

  15. 15.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  16. 16.

    Házi disznósajt Eperjeskéről

  17. 17.

    Disznótoros hájas süti

  18. 18.

    Mézes sertésmáj

  19. 19.

    Édeskömény-krémleves véres hurkával

  20. 20.

    Savanyú szív-nyelv leves

  21. 21.

    Disznótoros 2. -kicsit másképp

  22. 22.

    Rakott hurka

  23. 23.

    Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

Olvastad már?

Már a disznóvágás sem a régi

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...