23 nagyon magyar disznóság - recepttel!

Végéhez ér a disznóvágás szezonja, sorakoznak a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. A tavaszi bezsongás előtt még ugorjunk le a henteshez vagy a pecsenyesütőhöz!

  1. 1.

    Sült kolbász

  2. 2.

    Toros káposzta

  3. 3.

    Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon

  4. 4.

    Mangalica töpörtyű - töpörtyű házilag 4.

  5. 5.

    Húsleves (Orja leves)

  6. 6.

    Toros pörkölt

  7. 7.

    Disznótoros káposztaleves

  8. 8.

    Böllér káposzta

  9. 9.

    Véres hurkával töltött szűzpecsenye burgonyarétessel

  10. 10.

    Zsályás borban sült kolbász almás savanyúkáposztával

  11. 11.

    Kőrösi csepleszes májas

  12. 12.

    Lecsós-hagymás vér nokedlivel

  13. 13.

    Citrusos rakott fejhús

  14. 14.

    Véres pite disznótorra

  15. 15.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  16. 16.

    Házi disznósajt Eperjeskéről

  17. 17.

    Disznótoros hájas süti

  18. 18.

    Mézes sertésmáj

  19. 19.

    Édeskömény-krémleves véres hurkával

  20. 20.

    Savanyú szív-nyelv leves

  21. 21.

    Disznótoros 2. -kicsit másképp

  22. 22.

    Rakott hurka

  23. 23.

    Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

Olvastad már?

Már a disznóvágás sem a régi

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek