23 édesen fanyar ribizlis nyalánkság

Júniussal itt a ribizli szezonja! Három legismertebb fajtája a piros, a fekete és a fehér ribizli - nemcsak magukban finomak, de a legjobb nyári édességek alapanyagai is.

  1. 1.

    Ribizlis sült túrótorta

  2. 2.

    Vaníliás-ribizlis muffin tejfölös koronával

  3. 3.

    Gyümölcsös mini kosárkák

  4. 4.

    Frissítő gyümölcsleves

  5. 5.

    Feketeribizli torta

  6. 6.

    Feketeribizlis habos pite

  7. 7.

    Nutellás-ribizlis sajttorta sütés nélkül

  8. 8.

    Bögrés-kefires ribizlis süti

  9. 9.

    Gyümölcsös gratin

  10. 10.

    Bogyós gyümölcsfagylalt

  11. 11.

    Erdei extra gyümölcsleves

  12. 12.

    Ribizlis gyümölcs-krémes

  13. 13.

    Mascarpone ribizlivel

  14. 14.

    Gyümölcsös jégkrémnyalóka

  15. 15.

    Citromos risotto muffin

  16. 16.

    Gyümölcsös Red Velvet Cake

  17. 17.

    Ribizlis-banános amerikai palacsinta

  18. 18.

    Ribizliturmix

  19. 19.

    Ribizlis-almás zabkása

  20. 20.

    Ribizlilekvár

  21. 21.

    Ribizlis tejberizs

  22. 22.

    Gerzemürze

  23. 23.

    Ribizlis túróparfé

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...