17 tavaszváró aprósütemény dióval

Hamvazó szerdával megkezdődött a húsvéti időszak. Nem lehet elég korán elkezdeni a húsvéti sütemény-receptek betárazását, most ehhez adunk néhány ötletet.

  1. 1.

    Angol teasütemény

  2. 2.

    Diós kifli Anett konyhájából

  3. 3.

    Darunyak

  4. 4.

    Diós pozsonyi kifli Timcsótól

  5. 5.

    Isler ribizlilekvárral

  6. 6.

    Zserbó linzer

  7. 7.

    Retro csokis perec

  8. 8.

    Diós aprósütemény

  9. 9.

    Dió sütemény zöldmandula-krémmel

  10. 10.

    Rigoletto Kovács Györgyitől

  11. 11.

    Retro diós linzerféle

  12. 12.

    Diós csemege

  13. 13.

    Cakkos szélű korongok

  14. 14.

    Diócska ahogy Nikóka készíti

  15. 15.

    Máltai mandulás sütemény

  16. 16.

    Boszorkánypogácsa

  17. 17.

    "Asszony dicséret" - Diós-lekváros linzersüti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?