15 hóvégi párszázas ebéd

Már megint itt van az a fránya hóvége, és minden bizonnyal fogytán van a konyhapénz. Oszd be a maradékot takarékosan, és készíts laktató ételeket fillérekből!

  1. 1.

    Betyár zöldbableves

  2. 2.

    Húsos rizibizi

  3. 3.

    Besameles rakott krumpli

  4. 4.

    Töki pompos A kis gasztronauta konyhájából

  5. 5.

    Csirkemell óvári módra

  6. 6.

    Erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  7. 7.

    Mediterrán csicseriborsós egytál

  8. 8.

    Darált hússal rakott zöldbab

  9. 9.

    Töltött karalábé

  10. 10.

    Lusta lángos

  11. 11.

    Alpesi tarja

  12. 12.

    Petrezselymes tojásfasírt

  13. 13.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  14. 14.

    Darált húsos tepsis krumpli

  15. 15.

    Sajtos cukkinigolyók

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek