15 hóvégi párszázas ebéd

Már megint itt van az a fránya hóvége, és minden bizonnyal fogytán van a konyhapénz. Oszd be a maradékot takarékosan, és készíts laktató ételeket fillérekből!

  1. 1.

    Betyár zöldbableves

  2. 2.

    Húsos rizibizi

  3. 3.

    Besameles rakott krumpli

  4. 4.

    Töki pompos A kis gasztronauta konyhájából

  5. 5.

    Csirkemell óvári módra

  6. 6.

    Erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  7. 7.

    Mediterrán csicseriborsós egytál

  8. 8.

    Darált hússal rakott zöldbab

  9. 9.

    Töltött karalábé

  10. 10.

    Lusta lángos

  11. 11.

    Alpesi tarja

  12. 12.

    Petrezselymes tojásfasírt

  13. 13.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  14. 14.

    Darált húsos tepsis krumpli

  15. 15.

    Sajtos cukkinigolyók

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!