15 hóvégi párszázas ebéd

Már megint itt van az a fránya hóvége, és minden bizonnyal fogytán van a konyhapénz. Oszd be a maradékot takarékosan, és készíts laktató ételeket fillérekből!

  1. 1.

    Betyár zöldbableves

  2. 2.

    Húsos rizibizi

  3. 3.

    Besameles rakott krumpli

  4. 4.

    Töki pompos A kis gasztronauta konyhájából

  5. 5.

    Csirkemell óvári módra

  6. 6.

    Erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  7. 7.

    Mediterrán csicseriborsós egytál

  8. 8.

    Darált hússal rakott zöldbab

  9. 9.

    Töltött karalábé

  10. 10.

    Lusta lángos

  11. 11.

    Alpesi tarja

  12. 12.

    Petrezselymes tojásfasírt

  13. 13.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  14. 14.

    Darált húsos tepsis krumpli

  15. 15.

    Sajtos cukkinigolyók

Legújabb receptek

Karamellás-csokis fudge

Ínycsiklandozó falatok az ünnepi asztalra! Egy igazán ízletes desszert, amit könnyedén el lehet készíteni, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését! A krémes tejkaramell tökéletes ...

Kolbászos sajtfánk

Egy kis gyors sós harapnivaló, esetleg vendégváró, ha nem akarunk hosszasan pogácsát keleszteni, dagasztani. Nagyon finom puha, még másnap is. Kolbász nélkül is elkészíthető, sonkával ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...