Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos rizibizi

Húsos rizibizi
Húsos rizibizi
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minél színesebb, annál mutatósabb. Savanyúsággal tálaljuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, fokhagymát olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a kockákra vágott húst. Fűszerezzük, és puhára pároljuk.
  2. Egy másik lábosban a rizst kevés olajon felforrósítjuk, hozzáöntünk 6 dl vizet, belekeverjük az ételízesítőt, és rászórjuk a zöldségeket, szintén puhára pároljuk.
  3. A végén óvatosan összekeverjük a két elegyet.
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 30
össznézettség: 86 433
elküldve: 11
receptkönyvben: 744
elkészítve: 38/44
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rizibizi, zöldséges rizses hús, zöldséges rizs sertéshússal

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

648
sertéscomb 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 5 gerezd
sertészsír 1 ek
rizs 320 g
zöldségkeverék 50 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
borsikafű 0 ízlés szerint
víz 6 dl