12 gyors csokoládés pohárkém

Ha a vasárnapi ebéd után még egy kis édességre vágysz, de nem akarsz vele sokat vesződni, akkor most egy tucat csupacsokis desszert közül is válogathatsz.

A Konyhafőnök múlt heti adásában a versenyzők számára az egyik feladat a csokoládémousse elkészítése volt. A műsort nézve te is megkívántad? Vagy csak valami gyors és könnyen elkészíthető desszertre vágysz vasárnapra? Akkor ezt pont neked találták ki! Csokoládé jó eséllyel mindig akad a kamrában vagy esetleg a dugifiókban. Önmagában is elnassolgathatjuk, de miért ne turbózzuk fel? Egy pohárkrém pillanatok alatt megvan, és így a hétvégi sütizés öröme is a miénk lesz!

 1. 1.

  Málnás csokoládépuding

 2. 2.

  Kinder Bueno pohárkrém

 3. 3.

  Fehércsokoládés pohárkrém eperrel

 4. 4.

  3 in 1 csokis csoki

 5. 5.

  Csokoládékrém 3.

 6. 6.

  Bounty kehely

 7. 7.

  Csoki mousse 5.

 8. 8.

  Bazsalikomos fehércsokoládé-krém

 9. 9.

  Kávés csokoládéhab

 10. 10.

  Mennyei étcsokoládé mousse

 11. 11.

  Csokis créme fraîche

 12. 12.

  Meggyes-csokis kehely

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek