12 gyors csokoládés pohárkém

Ha a vasárnapi ebéd után még egy kis édességre vágysz, de nem akarsz vele sokat vesződni, akkor most egy tucat csupacsokis desszert közül is válogathatsz.

A Konyhafőnök múlt heti adásában a versenyzők számára az egyik feladat a csokoládémousse elkészítése volt. A műsort nézve te is megkívántad? Vagy csak valami gyors és könnyen elkészíthető desszertre vágysz vasárnapra? Akkor ezt pont neked találták ki! Csokoládé jó eséllyel mindig akad a kamrában vagy esetleg a dugifiókban. Önmagában is elnassolgathatjuk, de miért ne turbózzuk fel? Egy pohárkrém pillanatok alatt megvan, és így a hétvégi sütizés öröme is a miénk lesz!

  1. 1.

    Málnás csokoládépuding

  2. 2.

    Kinder Bueno pohárkrém

  3. 3.

    Fehércsokoládés pohárkrém eperrel

  4. 4.

    3 in 1 csokis csoki

  5. 5.

    Csokoládékrém 3.

  6. 6.

    Bounty kehely

  7. 7.

    Csoki mousse 5.

  8. 8.

    Bazsalikomos fehércsokoládé-krém

  9. 9.

    Kávés csokoládéhab

  10. 10.

    Mennyei étcsokoládé mousse

  11. 11.

    Csokis créme fraîche

  12. 12.

    Meggyes-csokis kehely

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek