10 vegán, ízkavalkádot ígérő színes egytálétel

Ki mondta, hogy az egytálételek csak húsos változatban finomak? Senki, de azért egy kis sajt meg egy kis tejföl és tojás csak kell, nem? Most rácáfolunk 10 szuper fogással az ellenkezőjére, és bebizonyítjuk, hogy mindezek nélkül, vegán módra is irtó jókat főzhetünk!

  1. 1.

    Zöld vegán shakshuka

  2. 2.

    Vöröslencse dahl

  3. 3.

    Marokkói bab

  4. 4.

    Amouk - a khmer sárga curry

  5. 5.

    Villámgyors padlizsáncurry

  6. 6.

    Ratatouille levendulával

  7. 7.

    Chilis bab hús nélkül

  8. 8.

    Vegán édesburgonya-curry

  9. 9.

    Vegán töltött káposzta besamel mártással

  10. 10.

    Vegán székelykáposzta gombával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek