Együtt az asztalnál

Egy elkésett lakásavató

Hónapok óta tartozunk egy lakásavatóval a barátainknak, amit most sikerült csak összehozni. Természetesen készültem pár finomsággal erre az alkalomra.

Szikszai Anna

Búcsúztasd a nyarat tábortűzzel!

És szalonnasütéssel. Kötelező nyári program, ha eddig nem ejtetted meg, itt az idő tüzet rakni! Nyársfaragás, szalonnaválasztás, miegymás, és a desszert most sem maradhat el.

Petra

Vendégség a zöldben

Miért ne szervezhetnénk a baráti, családi összejövetelt kint a szabadban? Pakoljuk meg roskadásig minden jóval a piknikkosarakat és irány a friss levegő!

Petra

Buli a lakásban

Nyári meleg ide vagy oda, szülinapok, egyéb ünnepelni valók ilyenkor is akadnak, kert, terasz viszont nem mindig. Menütippek jönnek, és kiderül az is, mire jó még a fürdőkád!

Petra

Kerti parti felsőfokon

Minden, ami egy jó összejövetelhez kell. Praktikus megoldások, tippek, hogy házigazdaként is kellemes perceket jelentsen a vendégsereg.

Petra

Karfiol: színeket a tányérra!

Színesen szebb a világ, és a zöldségek is. Ezt megelőző cikkünkben a színes burgonyákról írtunk, most következzenek szintén színes társaik, a karfiolok!

admin

Mindennapi köretünket...

Talán nem mondunk újdonságot, hogy a két legismertebb köret a burgonya és a rizs. Számtalan módon el lehet őket készíteni, de néha hagyjuk el a járt utat a járatlanért!

admin

Hagyományos ebéd: palacsinták

Még ha hét közben sokféle ételt fogyasztunk is, valamiért a vasárnapi ebéd szinte mindig ugyanaz. Talán nem nehéz kitalálni, hogy milyen fogásokra gondoltunk.

admin

Hagyományos ebéd: rántott húsok

Még ha hét közben sokféle ételt fogyasztunk is, valamiért a vasárnapi ebéd szinte mindig ugyanaz. Talán nem nehéz kitalálni, hogy milyen fogásokra gondoltunk.

admin

A hagyományos vasárnapi ebéd

Hét közben mindenféle ételt elfogyasztunk, de valamiért a vasárnapi ebéd mindig ugyanaz. Talán nem nehéz kitalálni, hogy melyek ezek az ételek.

admin

Mehet a levesbe

Nem mondhatjuk, hogy banánérlelő meleggel indítjuk a nyarat. Habár már így is rengeteg zöldség van a pultokon, de valljuk be, még mindig jól esik egy forró leves.

admin

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütikkel gyarapítsuk a recepttáraitokat.