Együtt az asztalnál

Egy elkésett lakásavató

Hónapok óta tartozunk egy lakásavatóval a barátainknak, amit most sikerült csak összehozni. Természetesen készültem pár finomsággal erre az alkalomra.

Szikszai Anna

Búcsúztasd a nyarat tábortűzzel!

És szalonnasütéssel. Kötelező nyári program, ha eddig nem ejtetted meg, itt az idő tüzet rakni! Nyársfaragás, szalonnaválasztás, miegymás, és a desszert most sem maradhat el.

Petra

Vendégség a zöldben

Miért ne szervezhetnénk a baráti, családi összejövetelt kint a szabadban? Pakoljuk meg roskadásig minden jóval a piknikkosarakat és irány a friss levegő!

Petra

Buli a lakásban

Nyári meleg ide vagy oda, szülinapok, egyéb ünnepelni valók ilyenkor is akadnak, kert, terasz viszont nem mindig. Menütippek jönnek, és kiderül az is, mire jó még a fürdőkád!

Petra

Kerti parti felsőfokon

Minden, ami egy jó összejövetelhez kell. Praktikus megoldások, tippek, hogy házigazdaként is kellemes perceket jelentsen a vendégsereg.

Petra

Karfiol: színeket a tányérra!

Színesen szebb a világ, és a zöldségek is. Ezt megelőző cikkünkben a színes burgonyákról írtunk, most következzenek szintén színes társaik, a karfiolok!

admin

Mindennapi köretünket...

Talán nem mondunk újdonságot, hogy a két legismertebb köret a burgonya és a rizs. Számtalan módon el lehet őket készíteni, de néha hagyjuk el a járt utat a járatlanért!

admin

Hagyományos ebéd: palacsinták

Még ha hét közben sokféle ételt fogyasztunk is, valamiért a vasárnapi ebéd szinte mindig ugyanaz. Talán nem nehéz kitalálni, hogy milyen fogásokra gondoltunk.

admin

Hagyományos ebéd: rántott húsok

Még ha hét közben sokféle ételt fogyasztunk is, valamiért a vasárnapi ebéd szinte mindig ugyanaz. Talán nem nehéz kitalálni, hogy milyen fogásokra gondoltunk.

admin

A hagyományos vasárnapi ebéd

Hét közben mindenféle ételt elfogyasztunk, de valamiért a vasárnapi ebéd mindig ugyanaz. Talán nem nehéz kitalálni, hogy melyek ezek az ételek.

admin

Mehet a levesbe

Nem mondhatjuk, hogy banánérlelő meleggel indítjuk a nyarat. Habár már így is rengeteg zöldség van a pultokon, de valljuk be, még mindig jól esik egy forró leves.

admin

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.