Egyből 5

5 variáció hétvégi rétesre

Rétest sütni az egyik legtradicionálisabb a magyar gasztronómiában - egyes források szerint már a XVII. században is készítették ezt a ropogós tésztájú, töltött finomságot. 

Országh Kitti

5 kedvenc őszi recept

Újabb 5+1-es válogatást készítettünk nektek őszi receptekből, ha már nagyon unnátok a megszokottat és változatosságra vágynátok. 

Országh Kitti

Kagylótészta, a család kedvence!

A tészta lehet lapos vagy kerek, lyukas vagy teli, rövid vagy hosszú, formázott vagy sima, mindegyiket szeretjük. Mi most a kagylótésztát spéciztük ki magunknak.

Gréti

5 almás süti őszre

Mivel az alma éppen szezonját éli és egyre olcsóbb és finomabb, az almás süti iránti rajongásunknak hódolva futószalagon készítjük  belőle az édességeket. 

Országh Kitti

5 recept őszkezdéshez

Itt van az ősz, itt van újra... s ha már így alakult, akkor összeszedtünk öt nagyon tuti receptet, melyek bármikor előkaphatóak, mert nagyon szezonálisak!

Országh Kitti

Süss fánkot!

Nem várunk a fánksütéssel télig, most vágyunk a baracklekváros tésztagömböcökre! Mutatjuk, hogyan készítsd, ha te is kedvet kaptál hozzá!

Országh Kitti

Vattacukros álmaink

Mindenkinek vannak gyerekkori emlékei a vattacukorról, ahogy önfeledten az arcunkat beletemetve, nyakig rózsaszín cukrosan majszolunk a strandon vagy valamelyik vásáron. 

Országh Kitti

Az 5 legbizarrabb pizzafeltét

Van néhány olyan pizzafeltét, amitől egyenesen falnak tudnék menni – nem értem, hogyan lehet bizonyos élelmiszereket a tésztával és paradicsomszósszal együtt fogyasztani. 

Országh Kitti

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.