Rántva, rakva, vagy ahogy akarod
Rózsás kedvencünknek, a káposztafélék királynőjének igen sok "arca" létezik. Íme néhány a legjobbak közül.
Szikszai AnnaRózsás kedvencünknek, a káposztafélék királynőjének igen sok "arca" létezik. Íme néhány a legjobbak közül.
Szikszai AnnaBebizonyítjuk, hogy félórás ételekből is van új a nap alatt! Szerda úgyis munkaszüneti nap - kísérletezz újdonságokkal!
Országh KittiA leveles tészta az egyik legsokoldalúbb alapanyag, főleg azóta, hogy fagyasztva, is kapható - gondos válogatás után nem is rossz minőségben (mindig olvassuk el a címkét).
Országh KittiRétest sütni az egyik legtradicionálisabb a magyar gasztronómiában - egyes források szerint már a XVII. században is készítették ezt a ropogós tésztájú, töltött finomságot.
Országh KittiÚjabb 5+1-es válogatást készítettünk nektek őszi receptekből, ha már nagyon unnátok a megszokottat és változatosságra vágynátok.
Országh KittiEgyre jobb kapcsolatot ápolok a gyümölcsös húsok kategóriájával. Nem értettem sosem, miért nem jön be például egy erdei gyümölcsös húsétel.
Országh KittiA tészta lehet lapos vagy kerek, lyukas vagy teli, rövid vagy hosszú, formázott vagy sima, mindegyiket szeretjük. Mi most a kagylótésztát spéciztük ki magunknak.
GrétiMivel az alma éppen szezonját éli és egyre olcsóbb és finomabb, az almás süti iránti rajongásunknak hódolva futószalagon készítjük belőle az édességeket.
Országh KittiItt van az ősz, itt van újra... s ha már így alakult, akkor összeszedtünk öt nagyon tuti receptet, melyek bármikor előkaphatóak, mert nagyon szezonálisak!
Országh KittiNyárbúcsúztató fogásként dobj össze egy jóféle panzanellát! Gyors, finom szombati ebéd, eláruljuk, hogyan készítsd, ha biztosra akarsz menni.
Országh KittiNem várunk a fánksütéssel télig, most vágyunk a baracklekváros tésztagömböcökre! Mutatjuk, hogyan készítsd, ha te is kedvet kaptál hozzá!
Országh KittiMindenkinek vannak gyerekkori emlékei a vattacukorról, ahogy önfeledten az arcunkat beletemetve, nyakig rózsaszín cukrosan majszolunk a strandon vagy valamelyik vásáron.
Országh KittiVan néhány olyan pizzafeltét, amitől egyenesen falnak tudnék menni – nem értem, hogyan lehet bizonyos élelmiszereket a tésztával és paradicsomszósszal együtt fogyasztani.
Országh KittiAnnak ellenére, hogy rajongok a zöldségekért nyersen vagy főzve is, valamiért a rántott, bundázott változatok sosem nyerték el a tetszésemet. Eddig!
Országh KittiA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.