5 kedvenc őszi recept

Újabb 5+1-es válogatást készítettünk nektek őszi receptekből, ha már nagyon unnátok a megszokottat és változatosságra vágynátok. 

Birsalma pite

Jó-jó, tudjuk, hogy itt az ősz, már egyenesen októbert írunk, de még mindig akad az indián nyár alapanyagiból, amiket az ősz finomságaival kiegészítve alkothatunk szuperjó szezonális menüket. Természetesen az ajánlatok csupán ihletésül szolgálnak, de arra nagyon!

Korhelyleves Márti konyhájából

Van itt mindenféle finom zöldség - a lényeg a lassú összefőzésben rejlik, valamit a jó minőségű füstölt kolbászban, amivel azért nem kell spórolni, nagyon finom karaktert ad az ételnek, akárcsak a valódi vecsési káposzta!

Karfiolleves gyömbérrel és dióval

Mivel a karfiol íze szépen elvihető bármilyen irányba, a gyömbér és a dió ellen pedig semmilyen kifogásunk nincsen, ezekkel igazán hideg időre állítjuk be az ízlelésünket.

Őszi grill kecskesajt fügével

Na, ebben a receptben minden hozzávaló megtalálható, melyek miatt valaki kedvelheti az őszt. Szőlő, őszibarack, füge, dió és fűszerek, mindez egy csirkés ételben összesütve - hmmm!

Pikáns őszi tekert csirke

Ismét szárnyashús, mert az ősz gyümölcsei kitűnően passzolnak hozzá, most éppen egy körtezselés receptre leltünk, amibe készítője gyömbért és citromot is kevert - meglepően pikáns ás ízletes étel!

Tradicionális német szilvás lepény

A gyümölcsös kelt tésztának nyáron nagy terepet hagytunk, nem véletlen, hogy ősszel sem akarunk lemondani róla - egy újabb, de megint kicsit más receptet mutatunk ezúttal szilvával. Még mindig kapható, sőt, most igazán olcsó!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek