Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsályás vajban pirított gnocchi zöldbabbal és rókagombával

Zsályás vajban pirított gnocchi zöldbabbal és rókagombával
Zsályás vajban pirított gnocchi zöldbabbal és rókagombával
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyors étel, sok zöldséggel. Nincs nagy sztori mögötte, szezonja volt a rókagombának és a zöldbabnak is, így ebből dobtam össze ebédrevalót.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gnocchit sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
  2. Az olívaolajat és 15 g vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és a zöldbabot párolni kezdjük rajta.
  3. Nagyjából félidőnél hozzáadjuk a felaprított rókagombát, sózzuk, és puhára pároljuk, majd kicsit rápirítunk.
  4. Ha kész, félretesszük, a serpenyőben maradt zsiradékhoz hozzáadunk még 15 g vajat és a zsályaleveleket. Rádobjuk a kifőzött gnocchit, és pár perc alatt megpirítjuk.
  5. A zöldbabbal és a rókagombával összekeverve, melegen tálaljuk.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 697
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

roskapetra

Mióta szakács: 2015.09.20.
40 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás gnocchi, zöldbabos krumplinudli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

401
gnocchi 250 g
vaj 15 g
olívaolaj 1 ek
zöldbab 300 g
rókagomba 100 g
zsálya 6 db
vaj 15 g
1 kávéskanál