Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséggel töltött fasírttekercs

Zöldséggel töltött fasírttekercs
Zöldséggel töltött fasírttekercs
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár köret nélkül salátával is fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A darált húshoz hozzáadjuk 1 tojást, a zsemlemorzsát, a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket és a kockára vágott és olajon megdinsztelt vöröshagymát. Beletesszük az áttört fokhagymát, majd megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk pirospaprikával.
  3. A zöldségkeverékhez hozzáadunk 2 tojást és annyi zsemlemorzsát, hogy jól összeálljon a massza.
  4. Fóliára terítjük a húst, majd elosztjuk rajta a zöldséges masszát, és szorosan feltekerjük a fólia segítségével.
  5. Olajjal kikent tepsibe helyezzük, megkenjük 1 felvert tojással, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 721
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldségekkel töltött vagdalt, zöldséges húsrolád

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

802
darált sertéshús 80 dkg
mexikói keverék 80 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
zsemle 2 db
zsemlemorzsa 3 ek
0 ízlés szerint
tojás 4 db
fűszerpaprika 2 teáskanál
napraforgó olaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint