Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns vagdalt

Pikáns vagdalt
Pikáns vagdalt
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel az átlagos fasírtot száraznak tartom, így úgy döntöttem, hogy pikánsabbá, szaftosabbá teszem a fasírtot. Nagy sikere lett, az egy rúd el is fogyott.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst egy tálba öntjük, és ráütjük a tojást. Borssal, ételízesítővel ízlés szerint megszórjuk.
  2. A paradicsomot, hagymát, fokhagymát megpucoljuk és összeaprítjuk őket.
  3. Az összeaprított zöldségeket a húshoz öntjük, majd összedolgozzuk. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy egy kicsit összeálljon.
  4. Őzgerincformát kizsírozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a fasírt alapot belenyomkodjuk, a tetejét pedig megszórjuk zsemlemorzsával.
  5. 180°C-ra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 984
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

I.l.d.i.k.ó

Mióta szakács: 2011.11.27.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Pikáns fasírt, zöldséges fasírt, őzgerincben sült fasírt, zöldséges fasírtrúd

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

242
darált sertéshús 0.5 kg
paradicsom 2 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tojás 1 db
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg