r
Nosalty Logó

Zöldséges-sajtos rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldséges-sajtos rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 819 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3277 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 119 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.2 g

Zsír

  • Összesen
    43.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1968.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    841 mg
  • Nátrium
    565 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    478.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    365 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 819 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    296.9 g

Zsír

  • Összesen
    172.6 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1062 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7873.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    297 mg
  • Kálcium
    1418 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    504 mg
  • Foszfor
    3365 mg
  • Nátrium
    2258 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1914.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    999 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    104 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    348 micro
  • Kolin:
    974 mg
  • Retinol - A vitamin:
    862 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1459 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    424 micro
Összesen 3277 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    279 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 119 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, és a gombát megsütjük rajt.
  2. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ízlés szerint sózzuk. Olajjal kikent tepsibe fektetjük. Zúzott fokhagymával ízesítjük.
  3. A tejföl felével megkenjük a húst.
  4. A megtisztított, felkarikázott burgonyát a húsra tesszük.
  5. Rátesszük a gombát, megkenjük a maradék tejföllel,és elosztjuk rajt a szeletelt paradicsomot.
  6. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, a tömlős sajtot halmokba tesszük rá.
  7. Alufóliával letakarva előmelegített sütőben kb 50 percig sütjük, majd fólia eltávolítása után még kb. 20 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 188
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3774
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges-sajtos rakott csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Hús és a köret egyben. Minden jóval megrakva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek