Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges sajtgaluskaleves

Zöldséges sajtgaluskaleves
Zöldséges sajtgaluskaleves
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta készítem ezt a levest, havi szinten. Jó tartalmas leves, a levesbetét nagyon ízletes. Ajánlom másoknak is.

hozzávalók / 6 adag

Leveshez

Galuskához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, vízbe tesszük, puhulásig főzzük.
  2. Közben elkészítjük a galuskát. A tojásokat felverjük, villával belenyomkodjuk a sajtot, és addig kevergetjük, amíg teljesen összeolvad.
  3. Ekkor belekeverjük a búzadarát.
  4. Néhány percig hagyjuk pihenni, majd amikor a zöldségek megpuhulnak, teáskanállal a levesbe szaggatjuk.
  5. Pár percig lassú tűzön főzzük, majd lekapcsoljuk a gázt, és lefedve még 5 percig hagyjuk párolódni.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 530
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
295 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves, sajtgaluskás zöldségleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

172
sárgarépa 4 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
víz 1.5 l
zeller 1 közepes db
kelbimbó 10 dkg
karfiol 1 közepes db
zöldbab 10 dkg
zöldborsó 10 dkg
tojás 2 db
búzadara 6 csapott ek
kockasajt 4 db