Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges ragu tönkölykockával

Zöldséges ragu tönkölykockával
Zöldséges ragu tönkölykockával
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hétköznapokra, tésztaimádó gyermekeknek... Hús is, tészta is, zöldség is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük sós vízben a tésztát.
  2. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon dinszteljük.
  3. A húst fehéredésig pirítjuk rajta, ízesítjük az ételízesítővel és majorannával.
  4. Rátesszük a zöldborsót, és az apróra kockázott sárgarépát.
  5. Annyi vízzel engedjük fel, hogy alig-alig lepje csak el, inkább kevesebb legyen.
  6. A 2 ek tejfölt kikeverjük csomómentesre az étkezési keményítővel, és pici hideg vízzel.
  7. Amikor megpuhult a hús és a zöldségek is, besűrítjük vele.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 686
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Egészségesanyuci

Mióta szakács: 2012.01.05.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

darált húsos-zöldséges ragu tönkölytésztával, sertésragu tésztával, zöldséges sertésragu tönköly kockatésztával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

797
tészta 50 dkg
darált sertéshús 30 dkg
zöldborsó 60 dkg
sárgarépa 3 db
tejföl 2 ek
étkezési keményítő 0.5 evőkanál
vöröshagyma 1 közepes fej
ételízesítő 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek