Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkeragu mustármártásban

Csirkeragu mustármártásban
Csirkeragu mustármártásban
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A ragut gazdagíthatjuk 250 g szeletekre vágott gombával, amelyet a visszamaradt pecsenyezsírban megpirítunk, majd kivesszük, és a hússal együtt hozzáadjuk a mártáshoz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, és a forró olajon, kis adagokban aranybarnára sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük.
  2. A zsiradékban megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Felöntjük a levessel és a tejszínnel. Felforraljuk. Hozzáadjuk a húst, a zöldborsót és a leszűrt bébi karottát, majd kb. 5 percig főzzük. Mustárral, sóval és borssal ízesítjük.
  3. A petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd a ragura szórjuk.
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 20
össznézettség: 54 076
elküldve: 22
receptkönyvben: 743
elkészítve: 48/53
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirkemell mustáros szószban, csirke zöldségekkel mustáros mártásban, zöldséges szószos csirkeragu

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Farkinca
Farkinca Sun, 2014-12-28 15:08

Régóta elmentettem, de csak most csináltam meg. Nem tudok mást mondani,mint hogy egyszerű és nagyon fincsi. Köszi a receptet.

Ildee7
Ildee7 Fri, 2013-07-19 22:11

Én is épp most néztem ki, hamarosan tesztelem is :)

402
csirkemell filé 600 g
napraforgó olaj 2 ek
vaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
zöldség alaplé 400 ml
főzőtejszín 200 ml
bébirépa 140 g
zöldborsó 150 g
mustár 2 ek
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint