Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyúlragu

Nyúlragu
Nyúlragu
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vajas rizzsel tálalva különlegesen finom ebéd.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyúlhúst apróra vágjuk, és az olajon megpirítjuk.
  2. A pirítás után 2 ek. lisztet szórunk rá, és elkeverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott vörös- és fokhagymát.
  3. Sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a borral és vízzel annyira, hogy ellepje a húst.
  4. Hozzáadjuk a petrezselymet és a babérlevelet, és még 30 percen át puhára főzzük.
  • költség: 2500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 306
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iringó

Mióta szakács: 2019.01.13.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fehérboros nyúlragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

356
nyúlhús 0.5 kg
napraforgó olaj 1 ek
fehérbor 2 dl
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
babérlevél 1 db