r
Nosalty Logó

Zöldséges frittata

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Harmathy Ildikó
Zöldséges frittata
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 275 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1654 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 56 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    713.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    852 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    2481 micro
  • β-karotin
    7440 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3912 micro
Összesen 275 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    86 g

Zsír

  • Összesen
    92.7 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4281.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    961 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    403 mg
  • Foszfor
    1585 mg
  • Nátrium
    1138 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.8 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1895.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5113 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    406 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    645 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    876 micro
  • Kolin:
    1566 mg
  • Retinol - A vitamin:
    774 micro
  • α-karotin
    14888 micro
  • β-karotin
    44640 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    23469 micro
Összesen 1654 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    147.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    512 micro
  • β-karotin
    1534 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    807 micro
Összesen 56 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beletesszük az összevágott zöldségeket és fedő alatt, lassú tűzön, megpároljuk őket.
  2. Közben a tojásokat felverjük a tejjel, sóval, borssal, mintha rántottát akarnánk készíteni.
  3. A megpárolt zöldségeket kivajazott tepsibe tesszük és ráöntjük a felvert tojásokat.
  4. Meghintjük a felaprított snidlinggel és ki-ki kedve szerint szórhat rá sajtot is, majd irány a sütő! 200 fokon 20 perc alatt készre sül.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 646
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 89741
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 21.

Ajánló

A zöldségeket fantázia és ízlés szerint lehet variálni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges frittata
Harmathy Ildikó 313 recept

Glósz Kriszta receptje Lesznik Angéla kerámiájában sütve.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek