Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldhagymás húsfelfújt

Zöldhagymás húsfelfújt
Zöldhagymás húsfelfújt
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen köret illik hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Darált húst vízbe áztatott, kinyomkodott zsemlével, karikára vágott újhagymával, tojássárgájákkal, puha vajjal összekeverjük.
  2. Sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, és a kemény, habbá vert tojásfehérjével lazítjuk.
  3. Masszát vizes kézzel elsimítjuk, kör alakba formázzuk, olajjal kikent tepsibe tesszük, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 887
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

főkategória: húsételek
alkategória: vagdalt
hasonló kategóriák: sült hús, oldalas, ragu, almás hús, húsrolád, disznótoros, ketchupos húsok, gyros, marhasült, tokány

egyéb elnevezések

zöldhagymás vagdalt, egybefasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

408
darált sertéshús 50 dkg
zsemle 2 db
újhagyma 3 közepes db
tojás 2 db
vaj 3 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor