Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós pulykaragu 2. (zürichi módra)

Zöldborsós pulykaragu 2. (zürichi módra)
Zöldborsós pulykaragu 2. (zürichi módra)
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy német folyóiratban olvastam ezt a receptet. Egy könnyen elkészíthető, ízletes étel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nokedlivel tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük és kockákra vágjuk.
  2. A gombát megpucoljuk és szeletekre vágjuk.
  3. Egy serpenyőben (olaj nélkül) aranybarnára pirítjuk a mandulapelyhet, majd kiveszük.
  4. Az olajat a serpenyőbe öntjük és a húst megpirítjuk benne.
  5. Sóval, borssal ízesítjük és kivesszük.
  6. A megmaradt olajban megpirítjuk a hagymát és a gombát.
  7. A húst visszatesszük a serpenyőbe, megszórjuk a liszttel és egy kicsit pirítjuk.
  8. Felöntjük a levessel, borral és tejszínnel.
  9. Lefedve 30 percig főzzük.
  10. 25 perc elteltével hozzáadjuk a zöldborsót és készre főzzük.
  11. Megszórjuk mandulapehellyel.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 780
elküldve: 0
receptkönyvben: 219
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldborsós-gombás pulykaragu, gombás-borsós pulykaragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

394
pulykamell 600 g
vöröshagyma 1 közepes fej
csiperkegomba 200 g
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1.5 evőkanál
fehérbor 80 ml
főzőtejszín 80 ml
szárnyas alaplé 300 ml
zöldborsó 80 g
mandulapehely 2 ek