r
Nosalty Logó

Zöldbabos paprikás krumpli

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldbabos paprikás krumpli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 619 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2481 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 82 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    40.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1629.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    1305 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    536 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    80 micro
  • β-karotin
    462 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    792 micro
Összesen 619 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.4 g

Zsír

  • Összesen
    161.9 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6516.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    320 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    643 mg
  • Nátrium
    5218 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    175.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2143.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    275 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    213 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    282 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    321 micro
  • β-karotin
    1847 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3167 micro
Összesen 2481 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 82 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megpucolt hagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával.
  2. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a megpucolt, felkockázott burgonyát, és felöntjük vízzel.
  3. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
  4. Amikor félig megfőtt a burgonya, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, apróra vágott zöldbabot, és készre főzzük.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1272
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Zöldbabos paprikás krumpli
Salamon Csilla 1193 recept

Paprikás krumpli kicsit felturbózva:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.