Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld palacsinta kaviárral és lazaccal töltve

Zöld palacsinta kaviárral és lazaccal töltve
Zöld palacsinta kaviárral és lazaccal töltve
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az élet pikantériája, az első képem sajnos túlexponált lett, így a baráti társaságban kellett érdeklődnöm, kinek a fotóján szerepel bármelyik kreációm. Köszönet Katinak a pillanat megörökítéséért!

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

ajánlat

Mindig kell valami a vendégeknek, csak előételnek, vagy az elfogyasztott italokhoz kísérőnek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldfűszereket a 2 dl vízzel összeturmixoljuk, majd leszűrjük. Hozzáadjuk a tojásokat és a lisztet, klasszikus palacsintatésztát készítünk.
  2. Kisütjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A tejfölt összekeverjük a sóval, borssal és citromlével, természetesen ízlés szerint.
  4. A kihűlt palacsintákra kenünk a tejfölös alapból, teszünk rá lazacot, egy csík kaviárt, és feltekerjük.
  5. A kész palacsinta tekercseket alufóliába tekerjük, tálalás előtt legalább 30 percre a fagyasztóba tesszük, hogy könnyebb legyen a szeletelése.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 472
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

fagyufa

Mióta szakács: 2011.10.31.
13 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kaviáros-lazacos palacsinta, zöldfűszeres palacsintatekercs kaviáros-lazacos töltelékkel, lazacos-kaviáros tekercs

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

360
kapor 1 csokor
metélőhagyma 1 csokor
tárkony 1 csokor
víz 2 dl
tojás 2 db
finomliszt 100 g
kukoricaolaj 5 ek
tejföl 4 ek
2 csipet
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 fél citromból nyert
füstölt lazac 10 dkg
kaviár 50 g