r
Nosalty Logó

Zabkása görög ízesítéssel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Zabkása görög ízesítéssel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír

a raguhoz

a kásához

tálaláshoz

Összesen 570 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír

a raguhoz

a kásához

tálaláshoz

Összesen 570 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír

a raguhoz

a kásához

tálaláshoz

Összesen 128 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2829.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    361 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    521 mg
  • Nátrium
    1747 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    18361 micro
  • Lut-zea
    888 micro
Összesen 570 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2829.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    361 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    521 mg
  • Nátrium
    1747 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    18361 micro
  • Lut-zea
    888 micro
Összesen 570 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    634.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    392 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

a raguhoz

a kásához

tálaláshoz

Elkészítés

a raguhoz

  1. A felhevített olajon -kis lángon- néhány percig pároljuk a fokhagymát, az olajbogyót meg a szárított paradicsomot.
  2. Szedjük ki egy tányérba, rakjuk félre.

a kásához

  1. A zabpelyhet keverjük el az alaplével, oregánóval, és daráljunk rá borsot. Közepes lángon főzzük 5 percig, gyakran megkeverve.
  2. Amikor kész, öntsük vissza a ragut, keverjük össze.

tálaláshoz

  1. Szedjük ki tányérba, morzsoljuk rá a fetát, végül locsoljuk meg az olajjal.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3071
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 16.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Amikor zöldséglevest főzök, akkor félre szoktam rakni belőle egy keveset, hogy el tudjam készíteni ezt a finom reggelit. Koszider Veronai minestrone levesét vagy Iluska Zöldséges karfiollevesét ajánlom alapnak hozzá.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

a raguhoz

a kásához

tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek