Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Walesi kenyér

Walesi kenyér
Walesi kenyér
215 perc / előkészület: 5 perc sütés: 210 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Untam a régi, bevált recepteket, gondoltam, kíserletezek egy kicsit. Finom lett :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Öntsük a folyadékokat - vizet, olajat, szószt - a keverőtálba. Ebbe kerül a cukor és a só. Adjuk hozzá a lisztet.
  2. Morzsoljuk a lisztre az élesztőt úgy, hogy lehetőleg ne érintkezzen az olajjal.
  3. Válasszuk ki a megfelelő programot  750 g-os kenyér sütésére, és válasszuk a kenyérhéj színét ízlés szerint.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 155
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Moncsa

Mióta szakács: 2010.10.07.
22 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: kenyerek
konyhatechnológia: kenyérsütő receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett

egyéb elnevezések

élesztős kenyér, élesztős kenyér worcestershire-szósszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

608
víz 350 ml
olívaolaj 2 ek
cukor 1.5 ek
1 ek
worcestershire-szósz 3 ek
finomliszt 600 g
élesztő 21 g