r
Nosalty Logó

Vörösboros sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Joss Beaumont
Vörösboros sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 491 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 141 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    976.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    400 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    289 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1553 micro
Összesen 491 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    249.2 g

Zsír

  • Összesen
    236.3 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7809.9 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    604 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    500 mg
  • Foszfor
    3200 mg
  • Nátrium
    3198 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1587.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    489 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    202 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    139 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    537 micro
  • Kolin:
    895 mg
  • Retinol - A vitamin:
    292 micro
  • α-karotin
    105 micro
  • β-karotin
    2311 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    12428 micro
Összesen 3923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    450 micro
Összesen 141 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a leveskockából az alaplét.
  2. Az olajon megpároljuk a sertéscombot, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával, köménymaggal.
  3. Felöntjük az alaplével, és hagyjuk, hogy a hús megpuhuljon benne.
  4. Ha már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort, majd a konzerv gombát és a zöldborsót is.
  5. Ha a hús megpuhult, behabarjuk a liszt és tejföl keverékével, hőkiegyenlítést végezve.
  6. Tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7240
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 29.

Ajánló

Orsó- vagy kagylótésztával tálaljuk.                

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vörösboros sertésragu
Joss Beaumont 9 recept

Ez az étel azért jó, mert nagyobb mennyiségben is egyszerű elkészíteni, és amíg a sütőben párolódik, lehet más ételekkel foglalkozni. Én először egy 30 fős társaságnak készítettem két tepsiben, közben kifőztem a tésztát, volt időm teríteni, és még egy kis beszélgetés is belefért. Így a vendégek sem hiányoltak, és az étel is elkészült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!