Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós csirkeragu

Lecsós csirkeragu
Lecsós csirkeragu
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha kevés a hús, a zöldség adag növelhető. Egy kevés húsos szalonnával még ízesebbé tehetjük. Készíthetjük csirkemellből is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot filézzük, 2-3 cm-es darabokra vágjuk, olajon kissé megpirítjuk (10 perc).
  2. Ezalatt a zöldségeket előkészítjük, a hagymát és a paprikát apróra vágjuk, rászórjuk a húsra, fűszerezzük, kevés víz hozzáadásával fedő alatt pároljuk.
  3. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a vágott cukkinit, paradicsomot és a fokhagymát.
  4. Együtt még kb 10 percet rotyogtatjuk, ha kell, utána fűszerezünk.
  5. Párolt rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 475
elküldve: 5
receptkönyvben: 173
elkészítve: 6/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Csiki Piroska

Mióta szakács: 2010.09.12.
226 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
fogyókúra: AB0 diéta – 0 vércsoport
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirkeragu, cukkinis-lecsós csirkeragu, csirkecombból készült zöldséges ragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Tue, 2013-08-06 10:18

Mai ebédre készítem és az illatából ítélve bizonyára nagyon finom lesz!

335
csirkecomb 4 db
zöldpaprika 2 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
cukkini 1 kis db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek