r
Nosalty Logó

Vörösboros sertéshúsos ragu

Maria.
Vörösboros sertéshúsos ragu
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1053
Kalória
69.5g
Fehérje
102g
Szénhidrát
36.7g
Zsír
335.7g
Víz
157.5g
Koleszterin
8.7g
Élelmi rost
19.1g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1053 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 4208 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 189 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1525.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    852 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    102 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    335.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    1127 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    35955 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 1053 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.8 g

Zsír

  • Összesen
    146.8 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6103.6 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    478 mg
  • Kálcium
    429 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    656 mg
  • Foszfor
    3409 mg
  • Nátrium
    1061 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    407.9 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

Víz

  • Összesen
    1342.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    430 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    117 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1026 micro
  • Kolin:
    967 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    145 micro
  • β-karotin
    4508 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    143820 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 4208 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    202 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6455 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 189 kcal

Elkészítés

  1. Serpenyőben kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Öntsük hozzá a bort, adjuk hozzá a többi fűszert, és forraljuk fel.
  2. Nagyjából 10 percig főzzük így együtt. Ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot. Ha szükséges, kevés cukorral édesítjük.
  3. A tésztát kifőzzük, és tálalhatjuk is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 20 p

Már régóta el akartam készíteni, de valahogy nem került rá sor. Most a hétvégén elkészítettem, és nagyon ízlett mindenkinek!

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...