Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros sertéshúsos ragu

Vörösboros sertéshúsos ragu
Vörösboros sertéshúsos ragu
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régóta el akartam készíteni, de valahogy nem került rá sor. Most a hétvégén elkészítettem, és nagyon ízlett mindenkinek!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hidegen kenyérre kenve is nagyon finom (már ha marad).

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőben kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Öntsük hozzá a bort, adjuk hozzá a többi fűszert, és forraljuk fel.
  2. Nagyjából 10 percig főzzük így együtt. Ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot. Ha szükséges, kevés cukorral édesítjük.
  3. A tésztát kifőzzük, és tálalhatjuk is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 629
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vörösboros sertésragu, paradicsomos-vörösboros sertésragu, darált húsos ragu tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1053
darált sertéshús 1 kg
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sűrített paradicsom 500 g
vörösbor 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
spagetti tészta 400 g
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek