Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis hústekercsek

Virslis hústekercsek
Virslis hústekercsek
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 Vasárnapi ebéd.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húshoz hozzákeverjük a tojást, sót, borsot ízlés szerint a zsemlemorzsát, a zúzott fokhagymát, jól eldolgozzuk, és 4 részre osztjuk.
  2. Egy alufólia darabot lekenünk olajjal, eligazítjuk-elnyújtjuk rajta az első húsmasszát, és 1 virslit beletekerünk, majd olajjal megkent alufóliába csomagoljuk, tepsibe rakjuk, és a többit is ugyanígy elkészítjük.
  3. 200 fokon 25-30 percet sütjük, majd kibontjuk a fóliákat, de benne hagyjuk a tekercseket, és még 20-25 percre visszarakjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 197
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

virslis göngyölt sertéshús, virslis húsrolád, gyöngyölt hús virslivel töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

618
darált sertéshús 50 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 5 ek
fokhagyma 1 gerezd
virsli 20 dkg
napraforgó olaj 1 dl