Nosalty Logó

Virslis-baconos ragu rizzsel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kokesz66
Virslis-baconos ragu rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A raguhoz

A rizshez

Összesen 964 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A raguhoz

A rizshez

Összesen 1927 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A raguhoz

A rizshez

Összesen 74 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.4 g

Zsír

  • Összesen
    44.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2333.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    428 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    1257 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    787.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    297 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    161 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    495 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    431 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    127 micro
  • β-karotin
    2470 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    3890 micro
Összesen 964 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    58.8 g

Zsír

  • Összesen
    89 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4667 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    856 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    249 mg
  • Foszfor
    917 mg
  • Nátrium
    2513 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1575.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    593 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    322 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    991 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    862 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    254 micro
  • β-karotin
    4940 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    7779 micro
Összesen 1927 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    302 micro
Összesen 74 Kcal

Hozzávalók

A raguhoz

A rizshez

Elkészítés

A raguhoz

  1. Tepsibe dobáljuk a bacont, és zsírjára sütjük, amikor már majdnem kész,hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és megpirítjuk.
  2. Egy bögre rizst kevés olajon "megpirítunk", majd két bögre vízzel felöntjük, sózzuk, és takarék lángon lefedve főzzük, amíg elfő a leve.
  3. Tányérra szedjük a bacont és a virsliket, olajat öntünk a zsírhoz, és beletesszük a szintén felkarikázott hagymákat. Kicsit pároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot,paprikát és a fűszereket. Tovább pároljuk.
  4. Hozzáöntjük a levest, kavarunk rajta, megkóstoljuk, ízlés szerint fűszerezzük. Ha jónak találjuk, akkor mehet bele a két kanál sajtkrém, amit alaposan elkeverünk. Visszatesszük a "raguba" a virslit és a bacont. Megkavarjuk párszor, és már készen is van. :)
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 3184
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 02.

Ajánló

Megjegyzés: Ez olyan "amit találtam a hűtőben" recept. Póréhagyma helyett jó a sima hagyma is. A paradicsom - sajtkrém kombináció elsőre nekem fura volt, de nem volt szívem kibontani a tejfölt, amikor a sajtkrém már bontott volt, és a pari már az utolsókat rúgta. ;)

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kokesz66 3 recept

Kellett a melóba ebéd, mert az egész nap éhezek stratégia nem igazán jött be. Így körbenéztem a konyhában, és összedobáltam mindent, amit már ideje lett volna elfogyasztani. :-)  

Hozzászólások

Hozzávalók

A raguhoz

A rizshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek