Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Röfi ragu

Röfi ragu
Röfi ragu
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept egy vasárnap született, a jól ismert "Mit főzzek ma?" dilemma szülte.
Olyan jól sikerült, hogy azóta többször is elkészítettem. Az első alkalommal a Kisfiam megkérdezte, hogy milyen husiból készítettem, majd elkeresztelte "Röfi ragu"-nak.
Szóval a receptet és a nevet is megtartottuk...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizzsel vagy tésztával tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont az olajon kipirítjuk, majd rádobjuk a finomra vágott hagymát.
  2. Miután a hagyma üvegesre dinsztelődött, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát.
  3. Miután megpirult a sárgarépa, rádobjuk a kockázott sertéscombot, és tovább pirítjuk együtt egy pár percig, majd felöntjük egy kevés vízzel.
  4. Miután a víz elfőtt, belekeverjük a paradicsompürét, és tovább pároljuk.
  5. A ragut fűszerezzük, és hozzáadjuk a tejfölt, majd amikor egészen puhára főtt, belekeverjük a mustárt is.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 842
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsanna

Mióta szakács: 2012.01.13.
38 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ragu, mustáros-baconös ragu sertéshússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

524
napraforgó olaj 2 ek
sertéscomb 0.5 kg
sárgarépa 1 közepes db
bacon 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
sűrített paradicsom 4 dkg
tejföl 3 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 2 db