Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virsli spenótos rétesben

Virsli spenótos rétesben
Virsli spenótos rétesben
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű és gyors recept, garantáltan ízleni fog mindenkinek. A mirelit spenótot természetesen lehet helyettesíteni spenótlevelekkel, a fokhagymaport pedig fokhagymakrémmel vagy zúzott fokhagymával.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Reggelire és vacsorára önmagában, ebédre paradicsomleves mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kiolvasztjuk a spenótot. A felolvasztott spenótot leszűrjük, ne csöpögjön. Ízesítjük a fehér borssal és sóval (enyhén, főleg, ha a virsli füstölt vagy csípős).
  2. Fogunk egy réteslapot, a felét megkenjük 1-2 evőkanál spenóttal, megszórjuk reszelt sajttal, majd a ,,maszatos" rész szélére teszünk egy virslit.
  3. A réteslapot a tiszta felénél fogva kettéhajtjuk (a tiszta felét ráhajtjuk a maszatosra), majd a virslitől kezdődően feltekerjük. Ugyanígy járunk el a többi lappal is.
  4. A feltekert virsliket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, megkenjük őket az olajjal, megszórjuk a fokhagymaporral.
  5. 20 perc alatt közepes hőmérsékleten készre sütjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 893
elküldve: 2
receptkönyvben: 129
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Barna Fruzsina

Mióta szakács: 2014.06.24.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

spenótos sajtos virsli, virslis rétes, spenótos rétes, virsli réteslapban

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

596
réteslap 8 db
virsli 350 g
spenót 450 g
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek