Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vietnami savanyított jégcsapretek és répa – Do Chua

Vietnami savanyított jégcsapretek és répa – Do Chua
Vietnami savanyított jégcsapretek és répa – Do Chua
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az egyszerű és nagyszerű savanyúságot vietnami szendvicsekhez készítettem, - melyek receptjét itt találjátok - de bármilyen sült hús mellé is nagyszerű.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

A salátához vietnami szendvicsreceptet itt találtok! Ebben a legtökéletesebb!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy közepes nagyságú jól zárható befőttes üveget (inkább alacsonyabb és szélesebb legyen) sterilizáljunk ki.
  2. A répát és a retket hámozzuk meg, majd az üveghez mérve daraboljuk el, és vágjuk julien-re (nagyon vékony csíkokra).
  3. Csinosan, állítva rendezzük el a zöldségeket az üvegben.
  4. Langyos vízben keverjük el a cukrot és a sót, hogy teljesen feloldódjanak, adjuk hozzá az ecetet, és ízlés szerint szórjunk hozzá borsot.
  5. Ezzel az öntettel töltsük fel az üveget, hogy teljesen ellepje a zöldségeket.
  6. Lezárva tegyük az üveget hűtőbe. 3 nap múlva már tökéletes lesz a savanyúságunk.
  7. Felnyitás után kóstoljuk meg a zöldségeket, és sózzuk vagy cukrozzuk utána az öntetét, ha édesebben avagy sósabban szeretjük, igazítsuk a saját ízlésünkhöz. 3 hétig hűtőben eláll. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 2 552
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
280 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
elkészítési idő: 15-30 perc
konyha: távol-keleti
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

savanyított répa és retek, vegyes savanyúság

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

34
sárgarépa 3 közepes db
jégcsapretek 1 db
rizsecet 3 ek
cukor 2 ek
1 ek
víz 2.5 dl
bors 0 ízlés szerint