Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vidéki káposztaleves

Vidéki káposztaleves
Vidéki káposztaleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nevében is benne van (minden, ami finom).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Savanyú káposztát megmossuk, és rövidebbre aprítjuk.
  2. Egy fazékba tesszük, ráöntjük a vizet, és főzni kezdjük.
  3. Közben hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, gombát, felkockázott hagymát, megmosott és átválogatott rizst.
  4. Meghintjük fűszerpaprikával, tárkonnyal, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belepréseljük a fokhagymát.
  5. Tejfölt kikeverjük a liszttel, és amikor megfőtt a leves, behabarjuk vele.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 638
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászleves káposztával, savanyúkáposzta-leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

597
gombakonzerv 1 db
savanyú káposzta 50 dkg
kolbász 30 dkg
rizs 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
víz 2 l
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
tárkony 1 kk
finomliszt 2 csapott ek
tejföl 2 dl
fokhagyma 2 gerezd